Even voorstellen: Michael van der Zel

NIEUW bij Bureau Buhrs: Michael van der Zel, adviseur gebiedsmarketing -en participatie

Michael heeft de opleiding Commerciële Economie gevolgd en een achtergrond in marketing, analyse -en data visualisatie. Hij heeft hier veel ervaring mee kunnen opdoen bij o.a. HEMA en als zelfstandige. Zo heeft hij op dit vlak verschillende bedrijven en afdelingen kunnen helpen met implementaties, adviezen en trainingen. Hiermee heeft hij ook veel ervaring kunnen opdoen op het gebied van stakeholder management en communicatie. Daarnaast volgt hij een deeltijd studie in stedengebiedsontwikkeling om zijn kennis te kunnen combineren met alle aspecten binnen de ruimtelijke omgeving. Hiermee brengt hij zijn passies samen bij Bureau Buhrs!

Het ‘branden’ van gebieden en betrokken te zijn bij maatschappelijke kwesties en ontwikkelingen roepen veel enthousiasme bij hem op. Het geeft hem veel energie en voldoening om bezig te zijn met een leefbaarder Nederland.

In zijn vrije tijd gaat hij graag padellen, sporten, houdt hij van lekker eten en vindt hij het leuk om ondernemend bezig te blijven. Zijn motto: “Volg niet de stroom, maar focus op je eigen pad naar geluk”.


← terug