Evenementen

GEEF JE OP VOOR ÉÉN (OF MEERDERE) VAN DEZE TRAININGEN

Online kennissessie cultuur- en erfgoedbeleving Leefstijlvinder (26 januari): Op 26 januari tussen 14.00 en 15.30 uur nemen we u graag mee in de belangrijkste conclusies naar aanleiding van een onderzoek over cultuur- en erfgoedbeleving van www.leefstijlvinder.nl. Aanmelden? Kijk hier.

Cursus Participatie & Omgevingswet (woensdag 1 februari): Is jouw organisatie er al klaar voor om Omgevingswetproof participatie te organiseren? Op woensdag 1 februari wordt de populaire cursus Aanpak Participatie & Omgevingswet, georganiseerd door Spryg Real Estate Academy. Met code BUHRS50 ontvang je €50,- korting. Meer weten of aanmelden? Kijk hier.

Gratis kennissessie CASI voor de toepassing van gedragsinzichten (woensdag 8 februari, 14.00u – 16.30 uur)
Werk je als communicatieprofessional en ben je geïnteresseerd in gedragsbeïnvloeding? Dan heb je misschien wel eens van CASI gehoord: het instrument dat is ontwikkeld door de Dienst Publiek en Communicatie (DPC) van de Rijksoverheid, waarmee je stapsgewijs gedragsinzichten kunt toepassen in je communicatie. Na alle informatie en inspiratie rondom het gebruik van CASI stoppen we niet. We eindigen de inspiratiesessie met een heel leuk bonusprogramma:
  • Jurylid Sander Palm (partner Behavioural Insight) presenteert zijn boek ‘Golden Behaviors’ – met 46 inspirerende nudges voor een gezondere levensstijl!
  • De uitreiking van de Nudge van het Jaar 2022 – waarin je de beste nudges voorbij ziet komen.

Meer weten of aanmelden? Kijk hier.

Training laaggeletterdheid: In de training op vrijdag 24 februari en vrijdag 10 maart ga je actief aan de slag met (eigen) communicatiemiddelen en leert begrijpelijk(er) te schrijven, beter beeld te kiezen en afwegingen te maken wat betreft laaggeletterdheid. Samen met Taal voor Allemaal bieden we deze tweedaagse training aan. Daarin duiken we dieper in het door ons ontwikkelde B5-model om laaggeletterden beter te bedienen. Dit model beschrijft de vijf belangrijkste uitdagingen bij de omgang met laaggeletterden. Dat zijn: bereiken, begrijpen, beïnvloeden, bekwaamheid en beleid. Meer weten of aanmelden? Kijk hier.

BOOST Training Gedragsverandering: Datum: 16, 23 & 31 maart 2023
De Behaviour Club BOOST gedragsveranderingstraining bestaat uit 3 volle dagen, waarin je ondergedompeld wordt in de belangrijkste inzichten uit de gedragswetenschappen én aan de hand van het BOOST-stappenplan leert om zelf aan jouw gedragsveranderingsvraagstukken te werken. Meer lezen?