Amsterdamse gracht

Bureau Buhrs zoekt communicatieadviseurs voor klussen bij gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft de combinatie Only Human/Bureau Buhrs geselecteerd om de komende jaren adviesdiensten op het gebied van communicatie te leveren. Zowel veel mooie kortlopende zzp-klussen als opdrachten vanuit dienstverband hopen wij voor de gemeente Amsterdam te kunnen invullen.

Bureau Buhrs is daarom op zoek naar 2 medior (3-5 jaar ervaring) en 2 senior (5+ jaar ervaring) communicatieadviseurs die via een dienstverband bij ons bureau, gedetacheerd willen worden in onze mooie hoofdstad.

En ja inderdaad… dit zijn de meest interessante en leerzaamste tijdelijke banen die er in de gemeentelijke (overheids)communicatiewereld te bedenken zijn. De klussen kunnen variëren van enkele maanden tot twee jaar. De onderwerpen waarop banen vrij komen zijn heel breed: Bureau Buhrs is vooral op zoek naar adviseurs die ervaring hebben binnen de beleidsvelden: Gebiedsontwikkeling, Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Wonen, Duurzaamheid, Gedragsverandering en Verkeer en Vervoer.

Naast werken voor gemeente Amsterdam, maak je onderdeel uit van het hechte Bureau Buhrs team, waarvan uit je ook gecoacht gaat worden. Ons team van 15 enthousiaste, creatieve en gedreven adviseurs verwelkomt je graag! Wellicht werk je tussen 2 Amsterdam-klussen ook korte tijd voor andere Bureau Buhrs klanten.

Na maximaal twee jaar kan je verder solliciteren naar een vaste baan bij gemeente Amsterdam, bij ons bureau, of zet je gewoon met je enorm verrijkte ervaring weer ergens anders een flinke stap in je carrière..

De gemeente Amsterdam wil een organisatie zijn die een afspiegeling is van de beroepsbevolking in de stad. Een organisatie die alle verschillen omarmt, waar ieders unieke talent benut wordt en waarin  diversiteit als kwaliteit wordt gezien om goede resultaten voor de stad te halen. Dus hoe diverser de mensen die reageren hoe blijer wij zijn!

Interesse? Bel ons 020-6325805 of stuur je mail met CV naar info@bureaubuhrs.nl 

 

 

 


← terug