Stockfoto Lelystad kunstwerk

Aan de slag met het verhaal van Lelystad

Gemeente Lelystad is voor ons een bekende, fijne opdrachtgever. Lelystad is volop in beweging. De stad groeit en daarmee verandert ook de identiteit. Wij helpen de stad bij het opstellen van een nieuwe propositie die past bij deze groei.

Het resultaat van dit traject? We leveren een herijkte merkstrategie op, die de gemeente en partners uit de stad helpt om het verhaal van Lelystad te vertellen. Om daar te komen benutten we bestaande kennis, halen we nieuwe informatie op en maken we daarvan een scherpe propositie.  

Lelystad is de stad van veel groen, shoppen, fijn en ruim wonen, Lelystad Airport, water, logistieke bedrijven en meer. Maar wat bindt al die kwaliteiten en wat is het dat nieuwe en bestaande doelgroepen het meest overtuigt? Dit is de vraag die we samen met de gemeente, bewoners en partners gaan beantwoorden. Bovendien maken we een creatieve visuele vertaling van deze kernboodschap. We kijken er naar uit om aan de slag te gaan. Begin volgend jaar hopen we de eerste resultaten te kunnen delen. 


← terug