AI-TRAINING: DE GAME-CHANGER IN JOUW WERK

Is jouw communicatie-team of HR-team geïnteresseerd in het verhogen van de productiviteit? Of wil jij als professional leren hoe AI je kan helpen bij het maken van effectievere teksten, krachtigere campagneconcepten en dynamischere presentaties?

Meld je dan aan voor de eendaagse (incompany) training “AI: de game changer in jouw communicatie- of HR-strategie” van de AI Club. Deze interactieve training biedt een diepgaand inzicht in hoe AI geïntegreerd kan worden in de werkzaamheden van de communicatieafdeling.

Na deelname aan de training is iedereen bekend met de basisprincipes van AI, prompt engineering en het gebruik van generatieve tools zoals ChatGPT en Midjourney. Jullie hebben campagneconcepten verrijkt met slimme acties en pakkende pay-offs, en je hebt presentaties gebouwd met behulp van AI-tools. Bovendien ben je op de hoogte van de verantwoorde toepassing van AI en juridische richtlijnen. De training is op maat gemaakt voor communicatieafdelingen en HR-afdelingen en vereist geen voorkennis van AI.

Meer informatie of aanmelden.

 

 

De AI Club is een samenwerking tussen de Behaviour Club, Slimme Gewoontes en Bureau Buhrs. 


← terug