Bouw Nieuw Zuid officieel gestart

Wethouder Nicolien van Vroonhoven stortte op 20 april jl. de eerste steen voor de nieuwe woonbuurt ‘Nieuw Zuid’ in Hilversum. Zij werd hierbij geassisteerd door Peter Boerenfijn (Habion), Anja Diepstraten (Amaris Zorggroep) en Harro Zanting (Dudok Wonen). De partijen gaven hiermee het startsein voor de bouw van de nieuwe woonbuurt met zo’n 200 appartementen en wijkvoorzieningen. Bureau Buhrs helpt de partijen met de gebiedsmarketing en communicatie.

Nieuw Zuid wordt een moderne wijk met comfortabele appartementen voor iedereen, waar ook mensen met een zorgvraag terecht kunnen. Bureau Buhrs heeft opdrachtgevers Dudok Wonen en zorggroep Amaris begeleid bij de positionering van de wijk en de creatieve vertaling hiervan. Ook helpt Bureau Buhrs bij de verdere marketing en productie van promotie-en communicatiemiddelen. Het gaat onder andere om informatiebijeenkomsten, de website, een bouwbord, informatiepanelen en de (digitale) nieuwskrant.

Nieuw Zuid bestaat uit vijf gebouwen. De appartementen bestaan uit een mix van sociale huur en vrije sector huur. De eerste twee gebouwen worden waarschijnlijk in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd. In 2021 is Nieuw Zuid helemaal klaar.


← terug