Bureau Buhrs

Communicatietalent junior / medior gezocht (32/40 uur)

Is communicatie jouw passie en ben jij die communicatiespin in het web waar opdrachtgevers blij van worden? Lees dan verder. Want wij zijn op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Bureau Buhrs draagt met marketing en communicatie bij aan een succesvolle toekomst voor stad en land. Onze specialismen zijn gebiedsmarketing, citymarketing, omgevingscommunicatie, creatieve concepten, belevingswerelden/leefstijlen, corporate branding en public affairs. Hiervoor hebben wij eigen methodieken waarmee we de vaak complexe vraagstukken inzichtelijk, hanteerbaar en oplosbaar maken. We staan bekend om zowel de kwaliteit van het strategische advies als een creatieve en effectieve uitvoering. Sterker, wij zien het als onze grootste verdienste dat wij als geen ander de koppeling tussen advies en uitvoering kunnen leggen.

Wat kun je bij ons doen?
– Opstellen van marketing- en communicatieplannen voor opdrachtgevers door het hele land.
– Campagnes opzetten en uitvoeren, on- en offline. Je werkt resultaatgericht en efficiënt.
– Schrijven van (on- en offline) artikelen, webteksten, blogs en publicaties.
– Opstellen van briefings voor onze vormgevers voor het ontwerpen van communicatiemiddelen en coördineren van de productie ervan.
– Organiseren van workshops, evenementen, trainingen en participatiebijeenkomsten.

Jij wordt niet blij van…
voorspelbare dagen, mensen met een 9-5 mentaliteit, eenzijdig werk en hokjesdenkers.

Jij wordt wél blij van…
een dynamische omgeving, uiteenlopende communicatieprojecten, werken met de nieuwste methodieken voor gebiedsmarketing, ruimte om het bureau en jezelf op de kaart te zetten, de nieuwste communicatietrends, samenwerken met pioniers en enthousiastelingen, klantcontact, lekkere koffie en werken in dé creatieve hotspot in Amsterdam Noord. We zoeken een junior (0-3 jaar ervaring) en een medior (3-6 jaar ervaring) (HBO/WO). Handig zijn met WordPress, Mailchimp, Google Analytics, Indesign/Photoshop en kennis van belevingswerelden/leefstijlen of dit graag willen leren is een pré.

Enthousiast?
Dan hebben wij misschien wel de baan voor jou! Stuur je CV, een beknopte motivatie en een paar teksten/plannen van jouw hand zo snel mogelijk maar in ieder geval vóór 1 mei naar Leonie van der Laan: vanderlaan@bureaubuhrs.nl. Voor vragen kun je ons ook bereiken op 020 – 63 25 805/06-50584894 (Leonie).


← terug