Dr. Simone Krouwer voor al uw communicatie- en gedragsoplossingen

Geloof jij ook in synergie tussen wetenschap en praktijk voor effectieve communicatie en duurzame gedragsverandering? Dan ben je bij Dr. Simone Krouwer aan het juiste adres.  Simone is in oktober gestart als senior gedrags- en communicatieadviseur voor de Behaviour Club en Bureau Buhrs.

Onderzoek naar vaccinatietwijfel
Simone promoveerde in communicatiewetenschappen aan Universiteit Antwerpen en heeft daarnaast veel ervaring met het vertalen van onderzoeksresultaten naar concreet advies voor communicatie en gedragsbeïnvloeding. In de coronaperiode onderzocht ze de beweegredenen voor vaccinatietwijfel in België en adviseerde ze over strategieën om de vaccinatiegraad te verhogen. Nu is ze terug de grens overgestoken om met heel veel zin haar kennis en ervaring in de praktijk in te zetten.

Salsamuziek en podcast
Grenzen oversteken is overigens geen probleem voor haar, want in haar vrije tijd fietst, treint, vliegt of wandelt ze het liefst de hele wereld over. Als ze toch een keer thuis is gaat de salsamuziek aan en nodigt ze het liefst zoveel mogelijk mensen uit, of interviewt ze wetenschappers voor de Maffe Mensen Podcast.


← terug