Lessen in gedragsverandering

Onze laatste lab-sessie over Effectieve Gedragsverandering gemist? Dat is jammer! We bespraken tien wetenschappelijk onderbouwde lessen voor communicatie en gedragsinterventies. Maar niet getreurd! We schreven een whitepaper, waarin alle lessen uitgebreid aan de orde komen met veel voorbeelden: van de inzet van technieken als ‘moral reframing’ en ‘nudging’ tot en met de toepassing van BSR-leefstijlen.

De whitepaper is gratis te downloaden op de website van ons nieuwste initiatief; de Stichting Behaviour Club. Een instituut waar kennis en kennissen op het gebied van gedragsverandering samenkomen. Een Nederlands/Belgisch netwerk waar iedereen die zich bezig houdt met ‘gedrag’ van harte welkom is. Mensen uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap ontmoeten, stimuleren en leren van elkaar, om samen gedragsverandering naar een hoger plan te tillen.

BE PART OF IT: Doe en denk mee met ons en meld je gratis aan als lid van de Behaviour Club!
Op deze website krijg je ook toegang tot onze whitepaper ‘Gedragsverandering: lessen en leefstijlen’.
Natuurlijk blijft gedragsverandering maatwerk. Wil je met ons sparren over jouw vraagstuk? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.


← terug