Let’s Go Digital 2.0

Wij zijn nog niet klaar met digitaal! Met trots presenteren we de gloednieuwe, aangescherpte versie van onze Let’s Go Digital brochure, vol met nieuwe adviezen, inzichten en tips over digitaal communiceren en participeren! 

Na maanden zoomen, teamsen en succesvol uitgevoerde digitale opdrachten voor klanten hebben we veel nieuwe inzichten opgedaan. Omdat kennis delen hoog in het vaandel staat bij Bureau Buhrs, zijn we weer in de pen geklommen.

In deze brochure geven we onze zes favoriete online communicatievormen prijs: van een online atelier tot digitaal platform. Naast een korte uitleg, geven we aan hoe elke vorm in zijn werk gaat. En hoe je zorgt voor meer interactie en betere resultaten. De zes vormen staan samengevat in een overzichtelijke infographic. Dus doe je voordeel met onze nieuwe, gratis brochure!

Ben je op zoek naar meer maatwerk en persoonlijk advies? We helpen je graag met het maken van keuzes voor de juiste digitale vorm, het organiseren van een digitale bijeenkomst van A tot Z of met de invulling van de rol van gespreksleider. Verslaglegging en evaluaties zijn ook bij ons in goede handen.

Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer:
020-06325805.
Natuurlijk kun je ook altijd mailen:
info@bureaubuhrs.nl.


← terug