LET’S GO DIGITAL

LET’S GO DIGITAL is de nieuwe brochure van Bureau Buhrs. Hierin vindt u voor zes veel voorkomende bijeenkomsten de digitale variant. Van participatie-, informatie- en inloopbijeenkomst tot workshop, interview en vergadering. Met tips, tools en tricks.

De wereld staat op z’n kop, maar niet stil. Misschien nog meer dan voor de coronacrisis moeten er zaken worden besproken, meningen worden gepeild en afspraken worden gemaakt. Met een paar of een grote groep mensen. Nu fysieke contactmomenten zijn beperkt, vormen digitale bijeenkomsten een uitstekend alternatief. Van interviews tot workshops, van gemeenteraden tot bewonersavonden. Want het zou zonde zijn als alle plannen om Nederland nog mooier te maken, nu stil komen te liggen.

Het mooie is dat digitale bijeenkomsten heel effectief kunnen zijn. Niet alleen nu omdat het niet anders kan, maar ook voor als we straks wel weer de deur uit mogen. Want digitale bijeenkomsten hebben voordelen: ze zijn laagdrempelig, het bereik is groter en ze zijn opneembaar dus iedereen kan ze terugkijken. Bureau Buhrs is expert in het organiseren van bijeenkomsten met burgers, stakeholders en bestuurders, en in het verstrekken en ophalen van informatie. Fysiek en ook digitaal. Graag delen wij onze kennis en ervaring.

Digitale alternatieven hebben voordelen. Ze zijn laagdrempelig, hebben een groter bereik en zijn opneembaar. In het kort de 6 soorten digitale bijeenkomsten op een rij:
1. De plenaire informatiebijeenkomst | live webinar
2. De participatiebijeenkomst | live participatie
3. De inloopbijeenkomst | digitale inloop
4. De workshop | online atelier
5. De (openbare) vergadering, bijvoorbeeld voor gemeenteraad, stuurgroep of branchevereniging | live webinar met panelgroep
6. Het interview of (klein) groepsgesprek | videogesprek

Download onze folder: Bureau Buhrs – Let’s go Digital


← terug