Menigte

27 mei Lab-sessie over effectieve gedragsverandering

Wat kun jij leren van communicatiecollega’s die het afgelopen jaar topprestaties hebben geleverd om ervoor te zorgen dat mensen zich aan de coronaregels hielden? En daarmee misschien wel miljoenen levens hebben gered? Heel veel! Sluit daarom op 27 mei aan bij onze online Lab-sessie over de corona-communicatie en de lessen die hieruit zijn te trekken. Want in het afgelopen jaar is hier veel over nagedacht, onderzocht, geleerd en mee geëxperimenteerd. Hoe zorg je dat mensen hun handen vaker wassen, dat ze 1,5 meter afstand houden, dat ze na 20.30 niet naar buiten gaan, dat ze bij klachten thuisblijven, dat ze positief staan tegenover vaccinatie et cetera.

Het programma van de digitale Lab-sessie bestaat uit:
Simone Krouwer – wetenschapper aan de Universiteit van Antwerpen: over het effectief inzetten van storytelling.
Anouk de Regt – INSIGHT en Senior Gedragsdeskundige bij gemeente Amsterdam: wat het commitment en consistentie principe met het gedrag van mensen doet.
Michel Buhrs – directeur Bureau Buhrs: vertelt waarom het altijd goed is om je communicatie op de leefstijl van je doelgroep af te stemmen, en natuurlijk hoe je dat kan doen.

We horen natuurlijk ook graag jouw verhalen, vragen en ideeën en kijken er naar uit je (digitaal) te ontmoeten! Leergierig en nieuwsgierig? Meld je aan voor gratis deelname via info@bureaubuhrs.nl en noteer de datum in je agenda: 27 mei – 15.30 – 17.00 uur.


← terug