Menigte

Kers op de taart bij lab-sessie: lancering Behaviour Club

Effectieve gedragsverandering stond centraal tijdens onze lab-sessie op donderdag 27 mei. Gedragsexperts dr. Simone Krouwer (gedragswetenschapper Universiteit Antwerpen), Anouk de Regt (INSIGHT & senior gedragsdeskundige van Gemeente Amsterdam) en Michel Buhrs (directeur van Bureau Buhrs) vertaalden hun kennis en ervaringen opgedaan in 1,5 jaar Corona-communicatie in 10 lessen geragsverandering. Ook kwam aan bod hoe gedragsverandering met behulp van leefstijlen op maat gesneden kan worden. Ook geïnteresseerd? Je kunt het teruglezen in de zeer uitgebreide Whitepaper ‘Gedragsverandering: lessen en leefstijlen’.

De kers op de taart van de bijeenkomst was de aankondiging van de Behaviour Club. De introductie van een kennisnetwerk Gedragsverandering voor o.a. wetenschappers, communicatieprofessionals uit publieke en private sector in Nederland en België en iedereen die zich met gedragsverandering bezig houdt.

Heb je de lab-sessie gemist of wil je deze nog eens terugkijken? Gelukkig hebben we de hele bijeenkomst voor je opgenomen. Bekijk daarvoor de onderstaande video.


← terug