Bespaar op de BOOST training gedragsverandering

Ons zusterbedrijf Behaviour Club heeft een geweldige eindejaarsactie voor jou: als je je voor het einde van het jaar voor de veelgeprezen driedraagse BOOST training gedragsverandering inschrijft of een incompany training aanvraagt, ontvang je met de kortingscode GEDRAGSVERANDERAAR-2024 maar liefst 23% korting op het cursusgeld! (En als je wilt kan de facturatie op 2023 gezet worden).

Waarom is de driedaagse BOOST training gedragsbeïnvloeding de beste investering voor 2024?  
Het toepassen van principes uit de gedragspsychologie helpt je om de effectiviteit van communicatie, marketing, beleid en verandertrajecten flink te verhogen.

De Behaviour Club BOOST gedragsveranderingstraining bestaat uit 3 volle dagen, waarbij gedragsexperts uit de wetenschap en praktijk je onderdompelen in de belangrijkste inzichten uit de gedragswetenschappen én je aan de hand van het BOOST-stappenplan leren om zelf succesvol gedragspsychologie toe te passen voor jouw vraagstukken.

Schrijf je nu in:

De eerstvolgende BOOST training vindt plaats op 5, 12 en 19 maart 2024 in Amsterdam Noord (inclusief een opwindende activiteit op het topje van de A’DAM Toren…).
Liever een incompany training of inspiratiesessie? Mail dan naar info@behaviourclub.nl voor de mogelijkheden.

Hoe claim je de korting?  

Je kunt de korting claimen door je uiterlijk 31 december via deze link in te schrijven voor de BOOST training gedragsverandering en in het opmerkingenveld de code: GEDRAGSVERANDERAAR-2024 in te voeren.

Wanneer je een incompany training wilt boeken, dan kun je deze code vermelden in het mailtje naar info@behaviourclub.nl.


← terug