Meewerkstage Marketing Communicatie

BUREAU BUHRS ZOEKT MEEWERKSTAGIAIR(E) MARKETING & COMMUNICATIE

Ben jij een enthousiaste en ondernemende student(e) met een passie voor marketing & communicatie? Vind je het leuk om tijdens je stage écht mee te bouwen aan een bedrijf? En heb je affiniteit met thema’s als gedragsverandering, duurzaamheid, burgerparticipatie en communicatie? Dan is deze stageplek bij Behaviour Club en Bureau Buhrs op jouw lijf geschreven!

Over Behaviour Club en Bureau Buhrs:

Behaviour Club en Bureau Buhrs zijn twee toonaangevende bureaus op het gebied van gedragsverandering, duurzaamheid, burgerparticipatie en communicatie. Beide bureaus werken samen (in een prachtig pand in Amsterdam Noord) iedere dag opnieuw om een positieve impact op de samenleving te maken.

Bureau Buhrs is specialist op het gebied van burgerparticipatie & gebiedscommunicatie. Behaviour Club richt zich op het bedenken van effectieve gedragscampagnes & interventies. Samen vormen we één hecht team en werken we vol enthousiasme aan uiteenlopende maatschappelijke thema’s en communicatie- en gedragsopgaven. Bij beide bureaus werken we aan veel toffe projecten tegelijkertijd, organiseren we diverse events, participatiebijeenkomsten en trainingen, en doen we nog heel veel meer. Bovendien beschikken beide bureaus over een schat aan kennis (denk aan eigen methodieken, specialistische kennis over onderzoek, participatie en gedragspsychologie).

Maar deze kennis op een goede en creatieve manier delen met de buitenwereld… Dat is een tweede! En daar zoeken we jou voor!

Functieomschrijving:

Als meewerkstagiair(e) op het gebied van communicatie / marketing / growth hacking krijg je de unieke kans om mee te bouwen aan beide bureaus. Jouw belangrijkste taak wordt het optimaliseren van de profilering van beide bureaus, maar er is ook ruimte om mee te werken aan verschillende projecten. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

 • Het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve en slimme marketingstrategieën om de zichtbaarheid van Behaviour Club en Bureau Buhrs te vergroten en om nog meer (potentiële) klanten te bereiken.
 • Het optimaliseren van de social media kanalen om de online community op te bouwen en te versterken.
 • Het organiseren van- en ondersteunen bij diverse bijeenkomsten, trainingen, workshops en webinars van beide bureaus.
 • Meewerken aan diverse projecten van Bureau Buhrs en / of Behaviour Club.

Uiteraard worden de werkzaamheden op jouw vaardigheden, interesses en leerdoelen afgestemd. Samen geven we invulling aan jouw stage op een manier die bij jou past!

Profiel:

 • Je bent een HBO/WO student(e) met een studieachtergrond in marketing, communicatie, sociale psychologie of een gerelateerd vakgebied.
 • Je hebt interesse in thema’s als gedragsverandering / gedragspsychologie, duurzaamheid, burgerparticipatie, gebiedsmarketing en communicatie
 • Je bent creatief, proactief en hebt een hands-on mentaliteit. Je barst van de ideeën en vindt het leuk om veel vrijheid te krijgen om hiermee aan de slag te gaan.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (een scherpe pen is een pré).
 • Je vindt het leuk om creatieve dingen te bedenken & content te creëren
 • Je bent voor minimaal 4 maanden beschikbaar (liefst per februari 2024)

Wat bieden wij:

 • Een dynamische stageomgeving bij een bureau waarin je echt kan meedraaien en eigen verantwoordelijkheden krijgt
 • De mogelijkheid om mee te werken aan uitdagende projecten op het gebied van gedragsverandering en duurzaamheid.
 • De kans om écht impact te maken, bij maar liefst twee bureaus.
 • Begeleiding door ervaren professionals binnen beide bureaus.
 • Een stagevergoeding van 300 euro per maand.
 • Een open en inspirerende werkomgeving met een informele sfeer. We hebben een jong team, we werken hard, maar er wordt ook veel gelachen. Je kan bij ons volledig jezelf zijn.

Enthousiast? Zie je jezelf wel stage bij ons lopen? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@bureaubuhrs.nl. Vermeld in het onderwerp “Sollicitatie Meewerkstagiair(e) Bureau Buhrs / Behaviour Club“. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!


← terug