Bezoeker Booster – Boost jouw winkelgebied!

Met de Bezoeker Booster maken we met data-gedreven marketing jouw winkelgebied weer succesvol! Binnen 2 maanden leer jij je bezoekers kennen, ontdek je het meest kansrijke winkelprofiel en krijg je 7 acties om jouw specifieke doelgroep te bereiken. En dat allemaal door beschikbare data slim te gebruiken. De Bezoeker Booster is een initiatief van Bureau Buhrs, Perfect Place (het platform voor datagedreven locatie-beslissingen) en Whooz (optimaal inzicht in doelgroepen met big data).

7-stappen model
De grootste uitdaging waar veel winkelgebieden tegenwoordig voor staan is consumenten verleiden om weer naar het winkelgebied te komen. Met de Bezoeker Booster kunnen wij winkelgebieden daarbij helpen. In het 7-stappenmodel analyseren we de huidige bezoekers, geven we inzicht in kansrijke winkelprofielen en adviseren we de juiste doelgroepaanpak. We maken slim gebruik van bestaande data, verkregen via mobiele telefoons van huidige bezoekers. Deze data brengt het huidige winkelgedrag over langere periode in kaart: hoe vaak en wanneer komen de bezoekers? Hoe lang blijven ze? En wonen de bezoekers in de buurt of verder weg?

7 winkelprofielen op basis van gedrag
Op basis van dit winkelgedrag bepalen we het kansrijke winkelprofiel. We hebben 7 winkelprofielen opgesteld waarin de bezoekers worden verdeeld. Van elk winkelprofiel kennen wij het gedrag: voorkeur voor branchering, gebruik van media, geldbesteding. Op basis hiervan adviseren we 7 gerichte marketingacties om de kansrijke bezoekers (vaker) naar het winkelgebied te laten komen. Denk aan keuze voor branchering, wijze van profilering, inzet van communicatiemiddelen, campagnes of ludieke acties.
Kortom: met de Bezoeker Booster leer jij je kansrijke bezoeker kennen aan de hand van big data, verleid je hen naar het winkelgebied te komen met de beste marketingacties en staat jouw winkelgebied weer op de kaart!

Gratis aanvragen
Je kunt de Bezoeker Booster met ons 7-stappenmodel gratis aanvragen via info@bureaubuhrs.nl. Meer weten? We lichten de aanpak graag persoonlijk toe. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer
020-6325805.


← terug