Bureau Buhrs sponsort bokszakken in de buitenlucht

Behoefte om af te reageren door alle coronabeperkingen? Ga naar buiten en zoek de bokszakken op van Boksclub Boogieland uit Amsterdam! De boksclub heeft de zakken op verschillende plekken in de stad opgehangen om Amsterdammers te motiveren om te sporten en het beste uit zichzelf te halen. En zo bij te dragen aan een mentaal en fysiek gezonde stad. Om dat op nog veel meer plekken in de stad te kunnen doen, sponsort Bureau Buhrs dit initiatief.

Buiten boksen voor iedereen
Op 16 maart 2020, direct na de intelligente lockdown, bood boksclub Boogieland haar bokszakken inclusief audiotrainingen gratis aan voor alle Amsterdammers die vanwege de sluiting geen gebruik konden maken van sportfaciliteiten. Nu hebben zij gekozen voor een herstart van het Boxing Bags-project. Zij trekken het breder dan alleen het sporten stimuleren in tijden van corona. Ze hebben bokszakken opgehangen, onder andere op plekken waar mensen het gevoel hebben dat er niet altijd naar hen wordt omgekeken. Trainen en aan jezelf werken zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Sponsor een bokszak!
Boogieland is een kleine onderneming en heeft bijkans de eerste coronagolf overleefd. Een gedeelte van de bokszakken is gedoneerd aan de stad, maar de overige bokszakken blijven nodig in de gym zelf. Er is dus behoefte aan particulieren of bedrijven die de missie van Boogieland delen en een of meerdere boksstations willen sponsoren.

Wilt u dit initiatief ook sponsoren of misschien wel naar uw gemeente halen? Stuur dan even een mail naar maartje@boogieland.nl voor meer informatie.


← terug