BUREAU BUHRS ZOEKT SENIOR ADVISEUR (GEBIEDS)COMMUNICATIE EN/OF PARTICIPATIE

Ben jij die bevlogen professional die wil werken aan een succesvolle, duurzame toekomst voor stad en land?  En wil je dit doen bij een energiek full-service adviesbureau met een leuk team bestaande uit 25 enthousiastelingen, in het hippe Amsterdam-Noord? En kan je helpen dit bureau nog succesvoller maken?

Dit vragen we:

  • Je bent strategisch – je vindt het leuk om samen met collega’s, opdrachtgevers en doelgroepen een opdracht op te pakken en op basis hiervan doordacht advies te geven. Dit kan je ook helder op papier verwoorden. Daarbij voel je je thuis binnen ingewikkelde speelvelden.
  • Je bent praktisch ingesteld – onze adviseurs staan door heel het land met de voeten in de klei en leveren bruikbaar advies dat daarna vaak direct vertaald wordt naar de inzet van campagnes, communicatiemiddelen en -acties.
  • Je bent vernieuwend –  je komt met verfrissende inzichten, creatieve oplossingen en bent soms een tikkeltje eigenwijs
  • Je bent betrokken – we staan er om bekend plezier te hebben in ons werk. Kan ook niet anders als je bevlogen en gepassioneerd bent in dat wat je doet! Daarbij is gevoel voor humor geen eis, maar wordt wel gewaardeerd!

En, in jouw rugzak zit: opleiding op minimaal Hbo-niveau, minstens 5 jaar ervaring in communicatie en/of participatie bijvoorbeeld bij een overheid, woningcorporatie, ontwikkelaar of adviesbureau. Herken je je zelf in beschrijvingen als commercieel talent, een scherpe pen en een relevant netwerk, dan maakt ons hart helemaal een sprongetje.

Slaat bovenstaande op jou? Misschien word jij dan onze nieuwe senior adviseur (gebieds)communicatie en/of participatie. Bij voorkeur voor 32 – 40 uur per week. Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.

Enthousiast geworden? We ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV vóór 5 septembers, via info@bureaubuhrs.nl. Tijdens het kennismakingsgesprek zoomen we verder in op ons bureau, het type projecten, de werkzaamheden en de rol die jij kan innemen. En kijk alvast op onze website www.bureaubuhrs.nl voor meer informatie over onze projecten, collega’s & publicaties!

Voor vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Michel Buhrs, Marinka van Vliet of Leonie van der Laan, via info@bureaubuhrs.nl of  020-6325805.


← terug