Commercial .IJmuiden citymarketing Velsen

IJmuiden in de spotlights

Het was een actieve zomer voor de citymarketing van de gemeente Velsen. De twee commercials van .IJmuiden spatten van de buis, zowel op de lokale zenders, AT5, TV-NH als online. Het eerste filmpje, dat vanaf juli draait, is al door ruim 120.000 mensen bekeken. Vanaf begin september draait de tweede. Facebook knalde van de reacties. Van ‘wat een top filmpje’ tot ‘een stadje om trots op te zijn!’ Het Zomerfestival .IJmuiden grepen we aan om heel Velsen bekend te maken bij het grote publiek. Hiervoor viel bij alle inwoners de Zomerfestival .IJmuiden-krant op de mat met alles wat er in Velsen gebeurt op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Het festival, dat van 18 tot en met 22 juli plaatsvond, was helemaal aangekleed in de citymarketingstijl en het logo was overal groot zichtbaar. Van de entreepoort tot het podium en zelfs op de facebookpagina’s van de artiesten. Ook gedurende de rest van het jaar zetten we ons in voor het promoten van de gemeente Velsen. In 2017 werken we vooral aan het imago en de bekendheid van IJmuiden.

IJmuiden als naamdrager
IJmuiden is de ‘naamdrager’ van de citymarketing van Velsen. Blikvanger in de campagne is dan ook steeds .IJmuiden. Veel mensen in het land kennen IJmuiden. Velsen is minder bekend. In de marketing wordt IJmuiden ’groter‘, gemaakt. Naast IJmuiden maken immers ook de andere dorpen Velsen tot een place to be, met een uniek en divers aanbod. Alles over de citymarketing van Velsen is te vinden op: www.ijmuiden.nl of op de facebook-pagina. Bekijk het meest recente filmpje hier. Het eerste filmpje is hier te bekijken.


← terug