Drie nieuwe junioren

Drie jonge honden bij Bureau Buhrs

Bureau Buhrs heeft er sinds deze zomer drie jonge honden bij. Bram Hut, cum laude afgestudeerd in Geo-Communicatie, weet alles van beeldvorming, identiteitsvorming en gebiedsmarketing. Martine de Snaijer, afgestudeerd als leisure-manager, heeft zich bij Stichting Promotie Schiedam al helemaal ondergedompeld in citymarketing en vrijetijdsvraagstukken. Lisanne is stadsgeograaf en daarnaast heel creatief met gevoel voor design.

Bram Hut
Afgelopen zomer heeft Bram Hut zijn contract getekend bij Bureau Buhrs. Een vliegende start van zijn carrière, aangezien hij pas onlangs cum laude is afgestudeerd aan de masteropleiding Geo-communicatie aan de Universiteit Utrecht. Een studie met veel raakvlakken met de praktijk van Bureau Buhrs! Bram is 24 en woont in Utrecht. Hij ondersteunt het team bij verschillende projecten, voornamelijk op het gebied van gebiedsmarketing en leisure. Verder heeft Bram een brede geografische interesse, van lokale spanningen in de buurt tot mondiale thema’s als omgaan met klimaatverandering. Die brede interesse komt goed van pas bij de verscheidenheid aan projecten bij Bureau Buhrs. Bram is te bereiken via hut@bureaubuhrs.nl.

Martine de Snaijer
Sinds 1 augustus is Martine werkzaam bij Bureau Buhrs. Martine is 24 en woont in Rotterdam. Als projectmedewerker Citymarketing heeft zij afgelopen anderhalf jaar Schiedam op de kaart gezet. In juni 2015 is Martine afgestudeerd aan de opleiding Leisure Management aan de Hogeschool in Rotterdam waarna ze kort aan de slag is gegaan bij STIPO Stedelijke Ontwikkeling. De combinatie tussen steden, stedelingen en Leisure boeien haar en deze interesse kan ze goed combineren bij Bureau Buhrs. Martine is ambitieus, kritisch en steekt graag haar handen uit de mouwen. Martine is te bereiken via desnaijer@bureaubuhrs.nl.

Lisanne Kraakman
Lisanne Kraakman is vanaf begin september werkzaam voor Bureau Buhrs. Ze is 28 jaar en woont in Amsterdam. Lisanne heeft sociale geografie gestudeerd en zich in haar master stadsgeografie gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling. De afgelopen jaren was ze werkzaam als consultant in de geo-ict voor onder andere Rijkswaterstaat en Schiphol. Hier ontwikkelde ze met GIS (Geografische Informatie Systemen) interactieve kaartproducten en ondersteunde ze klanten met geografische analyses. Met een master stadsgeografie op zak heeft ze de nodige kennis over stedelijke dynamiek en geografisch onderzoek. Ook is ze creatief, enthousiast en gaat ze graag een uitdaging aan. Lisanne is te bereiken via kraakman@bureaubuhrs.nl.


← terug