Even voorstellen: Sacha Kaldenbach

Sacha heeft een achtergrond in grafisch design en consumentenonderzoek en vindt het gaaf om met gedragsverandering en communicatie bezig te zijn. Dit enthousiasme ontstond tijdens haar studie Mediavormgeven, waar ze dit tot uitwerking bracht in verschillende campagnes. Later groeide dit nog verder toen ze dit toepaste op het gebied van leefstijl, zowel op persoonlijk vlak als bij opdrachten die ze uitvoerde als zelfstandige. Naast haar studie volgde ze ook een opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren.

Haar kennis en passie voor design en gedragsverandering combineert ze graag om zo bij te dragen aan positieve impact voor maatschappelijk en sociaal gedreven ondernemingen en organisaties. Als vormgever en communicatieadviseur gaat ze haar passie, kennis en positiviteit verspreiden bij Bureau Buhrs!

In haar vrije tijd sjeest ze graag door de duinen met haar racefiets, houdt ze van lekker eten, lezen, dansen, verdiept ze zich graag in persoonlijke ontwikkeling en is ze een echte podcastfanaat. Haar favoriete Quote? Dat is “Kijken met je hart is geluk zien”.


← terug