Nieuwe collega’s: Kim en Richard

Bureau Buhrs heeft er sinds oktober twee adviseurs bij. Kim de Jong, afgestudeerd als politicoloog en Richard Hartkamp, planoloog en stadsgeograaf.

Adviseur Kim de Jong
Kim heeft ruime ervaring met communicatie en participatie voor gemeenten, waterschappen, en provincies. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan verschillende succesvolle publieke campagnes. Door zijn inlevingsvermogen ontwikkelt Kim communicatiemiddelen en participatieprocessen die nauw aansluiten op de belevingswereld(en) van verschillende belanghebbenden. Hierbij heeft hij veel aan de ervaring die hij als adviseur/trainer heeft opgedaan bij een collega-bureau in Management & Organisatieontwikkeling. Bij dit trainingsbureau ontwikkelde hij trainingen en ‘serious games’, onder andere op het gebied van Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit en Procesmanagement. In zijn vrije tijd houdt Kim van improvisatietheater, voetbal (kijken en spelen) en yoga.

Adviseur Richard Hartkamp
Richard heeft als adviseur ervaring opgedaan in vastgoed- en gebiedsontwikkeling en heeft zich in de loop der jaren verdiept in gebiedsbranding en gebiedsmarketing. Deze trajecten varieerden in schaalniveau van bedrijventerrein, plattelandsgemeenten tot middelgrote steden. Ongeacht het schaalniveau pakt Richard elke nieuwe opdracht enthousiast aan. Of het nou deskresearch naar een gebied, stad of regio is, of een participatietraject met ambtenaren, bewoners, ondernemers en andere stakeholders. Tot slot is hij actief geweest bij het Netwerk Citymarketing waar kennis- en ervaringsuitwisseling tussen citymarketeers, overheden, adviseurs en studenten centraal staat. In zijn vrije tijd trekt Richard er zelf ook graag op uit, bijvoorbeeld voor een wandeling in een Nationaal Park of een citytrip in eigen land. Ook gaat hij wekelijks boulderen, een variant op de beter bekende klimmuur.


← terug