Incompany training Burgerparticipatie

Hoe geef je par­ti­ci­pa­tie vorm bij het maken van een Om­ge­vings­vi­sie of bij een projectplan? Hoe voer je het goede gesprek? En hoe zorg je ervoor dat je daad­wer­ke­lijk een brede groep inwoners bereikt en betrekt en niet altijd dezelfde mensen spreekt? Wij merken dat veel bedrijven en overheden met deze vragen kampen. U ook? Volg dan een incompany training Burgerparticipatie bij Bureau Buhrs en leer tot succesvolle participatietrajecten te komen bij de Omgevingswet en bij andere grote maatschappelijke ontwikkelingen.

Training Burgerparticipatie Omgevingswet
De training wordt op incompany basis gegeven en wordt verzorgd door ervaren communicatieadviseurs en tevens participatie-experts van Bureau Buhrs: Michel Buhrs en Marinka van Vliet. Tijdens de training maakt u kennis met diverse houdingen, wensen en verwachtingen van burgers en leert u, middels diverse cases, alle ins en outs van burgerparticipatie kennen.

Na afloop van de training kunt u:
• Gestructureerd invulling geven aan een succesvol participatietraject
• Onze participatie- en communicatiemethodiek ‘De burger is ook een mens’ toepassen
• Participatietrajecten inrichten op basis van belevingswerelden

Incompany training
De incompany trainingen worden aangeboden voor groepen van 5 tot 15 personen. U kunt kiezen voor de training in een dagdeel of in een hele dag.

Aanmelden of meer informatie?
Stuur een e-mail met uw aanvraag voor een training en/of vraag naar info@bureaubuhrs.nl. U kunt ons natuurlijk ook bellen: 020-6325805.


← terug