Nieuwe collega: Carlijn Leenders

Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe senior adviseur Carlijn Leenders. Door haar jarenlange ervaring als citymarketeer weet zij als geen ander hoe de praktijk werkt. Carlijn vindt het altijd een leuke uitdaging om stakeholders met uiteenlopende belangen gezamenlijk aan hetzelfde doel te laten werken. Daarbij werkt ze met passie, vanuit een duidelijke strategie, naar hands-on concrete resultaten. Als strategisch manager bij Utrecht Marketing gaf Carlijn vorm aan de citymarketing en branding van Utrecht. Niet alleen voor bezoekers en bewoners, maar ook voor talenten en bedrijven.

Eerder heeft ze zich gespecialiseerd in de organisatie en financiering van citymarketing. Daarnaast heeft Carlijn als vrijetijdskundige veel kennis over de vrijetijdseconomie, vrijetijdsgedrag en toeristische doelgroepen.
In haar eigen vrije tijd vindt Carlijn het heerlijk om muziek te maken met haar coverband. Ook gaat ze graag op reis, het liefst samen met haar dochtertje en vriend. Met hen woont ze samen in Amersfoort.

Carlijn is te bereiken via leenders@bureaubuhrs.nl.


← terug