Voorlei: thuis in een groene oase

Bureau Buhrs heeft een stevig traject voor positionering ingezet en een onderscheidende look & feel ontwikkeld voor Voorlei. Op het voormalige Schakenbosch-terrein in Leidschendam-Voorburg gaan Meijer Bergman Erfgoed Ontwikkeling en KondorWessels Projecten de komende jaren aan de slag om een hoogwaardige duurzame woonomgeving in het groen te ontwikkelen.

Op basis van onderzoek naar kernkwaliteiten, doelgroepen, concurrenten en merkwaarden is de positionering van het gebied bepaald. De positionering is vervolgens vertaald naar een creatief concept, communicatie- en marketingplan en handvatten voor gebiedsinrichting en product-markt-combinaties.

Luxe en hoogwaardig
De herontwikkeling van Schakenbosch richt zich voornamelijk op vitale senioren en doorstromers uit de regio en bestaat voor een groot gedeelte uit luxe appartementen en hoogwaardige grondgebonden woningen. De nieuwbouw vult de aanwezige woonmilieus aan en is daarmee een vervolgstap in de wooncarrière van een grote groep inwoners van Leidschendam-Voorburg.

Brandmanual
In de brandmanual heeft Bureau Buhrs het merk Voorlei verder beschreven en visueel gepresenteerd. Een korte samenvatting: Voorlei is een onontdekte oase. Er is rust, ruimte, connectie en comfort voor iedereen. De woningen zijn opgezet met oog voor detail en stijl. Het logo is een subtiele hommage aan de klassieke adel middels een schild/icoon-vorm.


← terug