Bureau Buhrs gaat digitaal!

Door het coronavirus is Nederland genoodzaakt een alternatieve aanpak te kiezen voor bijeenkomsten en evenementen. Gelukkig is er een antwoord: we gaan digitaal! Voor veel bedrijven is dit nog een grote stap, maar bij Bureau Buhrs zien we dat deze online alternatieven hartstikke leuk, effectief en soms zelfs beter zijn. Wij delen onze ervaringen om ook uw online sessies succesvol te maken.

Kijkje achter de schermen
De afgelopen weken heeft Bureau Buhrs diverse online bijeenkomsten georganiseerd. Bijeenkomsten die minstens zoveel input opleverden als de fysieke bijeenkomsten die wij eerder organiseerden. Krijg een indruk hoe deze online bijeenkomsten eruit zien door mee te kijken achter de schermen. In ons impressiefilmpje zie je hoe je, ondanks de fysieke afstand, de deelnemers toch dichterbij elkaar brengt. Een interactieve stakeholdersessie of een participatie livestream met bewoners? Dit kan allemaal vanuit huis of een professionele studio. Bureau Buhrs laat het zien. Met behulp van online en offline middelen en de juiste tools wordt het een interactieve en inspirerende sessie!

Hoe ziet zo’n sessie er dan uit? Kijk mee hoe wij het aanpakken in ons impressiefilmpje.

En lees verder welke tips en tricks jouw organisatie kan gebruiken om een succesvolle en energieke online bijeenkomst te organiseren: ‘Haal meer uit je digitale bijeenkomst’.


← terug