Allianties smeden in Flevoland

15 allianties zijn er gesmeed bij het Alliantielab tussen ondernemers, (maatschappelijke) organisaties en overheden in Flevoland. Hoe? Door een match te vinden tussen vraag en aanbod van deze enthousiaste stakeholders. Na het smeden van de allianties werd er feestelijk geproost op de beoogde nieuwe samenwerking. De allianties gaan bijdragen aan het nóg aantrekkelijker maken van Flevoland New Land als toeristische bestemming voor bewoners en bezoekers uit de Metropoolregio Amsterdam (MRA).

Het organiseren van het Alliantielab gebeurde in opdracht van Provincie Flevoland, gemeente Lelystad, gemeente Almere en Visit Flevoland. De betrokkenheid van stakeholders is essentieel voor het versterken van de toeristische positie van Flevoland binnen de MRA.

Bij een Alliantielab gaan stakeholders met elkaar in gesprek en zoeken ze naar mogelijke samenwerkingen, waarbij Bureau Buhrs begeleiding biedt. Na afloop van het Alliantielab is het aan de stakeholders om de samenwerkingen voort te zetten. Door een trekker te benoemen en samenwerkingspartners vast te stellen, zorgen we voor concrete samenwerking en resultaten.


← terug