Vacature: senior adviseur participatie/social design

VACATURE SENIOR PARTICIPATIE/SOCIAL DESIGN

 

Ben jij de bevlogen professional die wil werken aan maatschappelijke vraagstukken van deze tijd? Zoals een duurzame leefomgeving, inclusieve gebiedsontwikkeling, mobiliteit in de dichtbevolkte stad of de energietransitie?

Kom dan bij ons werken. Wij zijn een energiek full-service adviesbureau met een leuk team bestaande uit 25 enthousiastelingen, in het hippe Amsterdam-Noord!  

Dit vragen we:

  • Je bent strategisch – je vindt het leuk om een opdracht multidisciplinair op te pakken en op basis hiervan doordacht advies te geven. Dit kun je ook helder op papier verwoorden. Je bent in staat om een complex speelveld te overzien en hebt oog voor alle betrokkenen.
  • Je bent praktisch ingesteld – onze adviseurs staan door heel het land met de voeten in de klei en geven onderbouwd advies dat daarna vaak direct vertaald wordt naar de inzet van communicatiekanalen en -middelen, participatievormen en tools.
  • Je bent vernieuwend –  je komt met verfrissende inzichten en creatieve oplossingen, je bent nieuwsgierig en ‘eager to learn’.
  • Je bent betrokken – we staan er om bekend plezier te hebben in ons werk en met elkaar. Kan ook niet anders als je bevlogen en gepassioneerd bent in dat wat je doet! We helpen elkaar te leren en beter te worden in ons vak.
  • Je hebt zin om 32-40 uur (hybride) bij ons te werken en jezelf verder te ontwikkelen.

Jij biedt ons:

– Een opleiding op minimaal Hbo-niveau, minstens 5 jaar ervaring in omgevingsmanagement, communicatie, participatie en/of design thinking bijvoorbeeld bij een overheid, woningcorporatie, ontwikkelaar of adviesbureau. En zijn kwaliteiten als: commercieel talent, een scherpe pen en een relevant netwerk ook van toepassing, dan maakt ons hart helemaal een sprongetje.

– Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan op onze rol senior adviseur participatie/social design. We ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV vóór 6 februari 2023, via info@bureaubuhrs.nl. Tijdens het kennismakingsgesprek zoomen we verder in op ons bureau, het type projecten, de werkzaamheden en de rol die jij kan spelen.
Kijk alvast op onze website www.bureaubuhrs.nl voor meer informatie over onze projecten, collega’s & publicaties!

Voor vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Marinka van Vliet of Leonie van der Laan, via info@bureaubuhrs.nl of 020-6325805.

*Sneak preview van onze huidige projecten

OMGEVINGSCOMMUNICATIE STADSCENTRUM OSDORPPLEIN, AMSTERDAM NIEUW WEST
Check: Osdorpplein – Bureau Buhrs
PARTICIPATIE VAN PONT TOT PARK GEMEENTE VELSEN
Check: IJmuiden: in gesprek met buurt over nieuwbouw – Bureau Buhrs

 


← terug