Feest in Ackerswoude

Groot feest in Ackerswoude

Zaterdag 28 oktober was het groot feest in Ackerswoude in Pijnacker. Terwijl er nog volop wordt gebouwd, was dit een mooi moment om belangrijke mijlpalen, het infocentrum en nieuwe fietslint in de wijk te vieren en (toekomstige) bewoners met elkaar en de wijk kennis te laten maken. Bureau Buhrs organiseerde het feest samen met de gemeente Pijnacker-Nootdorp en de betrokken projectontwikkelaars.

Infocentrum voor bewoners en geïnteresseerden
Met het doorprikken van een ballonnenwand opende wethouder en (toekomstige) bewoners het nieuwe infocentrum van de wijk. Na de opening was er gelegenheid de maquette in het infocentrum eens goed te bekijken of deel te nemen aan een van de rondleidingen door de wijk. Ook voor de jongste bewoners trokken we alles uit de kast. Hoe we dat deden?

Racen over het nieuwe fietslint
Voor de kinderen van Ackerswoude was een speciale rol weggelegd. Zij openden zaterdagmiddag het nieuwe fietslint van de wijk. Onder leiding van niemand minder dan Super Cindy deden zij een fietsrace en werd het nieuwe fietslint met een hoop confetti en kabaal geopend. Het fietslint verbindt het centrum van Pijnacker via de wijk met een nabijgelegen natuurgebied. Langs het lint staan informatieborden waar je meer kan lezen over bijzondere plekken in de wijk. Zo wordt fietsen door Ackerswoude leuk én interessant!

Kennismaken met Ackerswoude
Het werd een geslaagd evenement, waar bewoners elkaar beter leerden kennen en geïnteresseerden warm welkom werden geheten. Kortom, een mooie opmaat naar nog vele wijkfeesten! Kijk voor meer informatie over Ackerswoude op: www.ackerswoude.nl


← terug