Seminar: Boost jouw winkelgebied met datagedreven marketing

2 november |  14.00 – 16.30u | Utrecht

Ben jij klaar om jouw winkelgebied naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je de uitdagingen van online winkelen en leegstand succesvol aanpakken? En wil je weten wat de potentie van jouw verzorgingsgebied is? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Kom naar onze gratis seminar: “Boost Jouw Winkelgebied”, waarin we je meenemen in de wereld van datagedreven marketing. Ontdek hoe je in slechts zeven stappen op basis van de nieuwste technieken jouw winkelgebied nieuw leven inblaast én succes oogst.

De Bezoeker Booster
Met de Bezoeker Booster hebben Bureau Buhrs, Perfect Place en Whooz de krachten gebundeld en een slimme en effectieve aanpak ontwikkeld om mensen weer naar jouw winkelgebied te trekken en aantrekkelijke winkelervaringen te bieden. In het seminar presenteren we jou ons 7-stappenmodel waarmee je de kracht van mobiele telefoondata van bezoekers benut om jouw winkelgebied te transformeren tot een aantrekkelijke, duurzame en succesvolle place to be. Met de Bezoeker Booster leer je jouw bezoekers kennen, identificeer je kansrijke winkelprofielen en ontvang je zeven concrete acties om – samen met alle partijen in het winkelgebied – jouw specifieke doelgroep te bereiken. En natuurlijk monitoren we het effect van de uitgevoerde acties zodat je op tijd kan bijsturen naar een goede ROI.

Programma Seminar
In het seminar presenteren we jou ons 7-stappenmodel voor datagedreven marketing. Met verschillende praktijkvoorbeelden laten we zien wat de waarde is van datagedreven marketing en hoe dit bijdraagt aan een gezamenlijke, effectieve aanpak. DNWS (Platform De Nieuwe Winkelstraat) een autoriteit in de markt, neemt je mee in het belang van data en samenwerking in het huidige retaillandschap. Met een interactieve paneldiscussie onder leiding van Henk Gianotten sluiten we het seminar af.

Op een rij:

  • 14:00 – Inloop: Ontmoet andere retail enthousiastelingen en geniet van een welkomstdrankje.
  • 14:30 – Start Programma: Laat je inspireren door onze sprekers terwijl ze je meenemen in het Bezoeker Booster stappenplan en het belang van datagedreven marketing.
  • 16:30 – Borrel: Sluit de middag af met een gezellige borrel en de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experts.

Locatie
Onze seminar vindt plaats bij Dot Slash, Europalaan 100 in Utrecht.

Aanmelden
Mis deze kans niet om jouw winkelgebied te transformeren met de kracht van datagedreven marketing. Reserveer nu jouw plek bij onze gratis seminar door je aan te melden via het aanmeldformulier op deze pagina.

Let op: deelname aan het seminar is gratis, maar bij ‘no-show’ of afzegging binnen twee weken voor het seminar wordt een bedrag van 150 euro in rekening gebracht. Het seminar is voor retailers, centrummanagement, gemeenten, vastgoedpartijen, marketingorganisaties en studenten.

Boost jouw winkelgebied! Doe mee aan onze seminar en ontdek hoe je met de Bezoeker Booster jouw winkelgebied weer laat floreren.

Waarin een dorp heel groot kan zijn…

Zandvoort, een dorp met 17.000 inwoners dat in drie dagen 305.000 bezoekers ‘verwerkt’ tijdens de Heineken Dutch Grand Prix 2023. Vanzelfsprekend doet de gemeente Zandvoort dat niet alleen maar in samenwerking met de veiligheidsdriehoek, DGP de organisator van het F1-evenement, Zandvoort Marketing, Handhaving, de omgevingsdienst IJmond en Gemeentereiniging. Ook de NS, Pro-Rail en Connexxion spelen een belangrijke rol in het succes maar vooral in het veilig en soepel laten verlopen van een evenement dat wereldwijd bekeken wordt. Bureau Buhrs heeft ondersteund bij de communicatie met inwoners, ondernemers, (maatschappelijke) organisaties en de bovengenoemde stakeholders.

De focus in het beleid en de communicatie vanuit de gemeente lag op 3 onderwerpen: Mobiliteit, Veiligheid en Openbare Orde. Met betrekking tot mobiliteit wordt er vanuit de hele wereld meegekeken: hoe kan er een autosport-event georganiseerd worden zonder dat de bezoekers met de auto komen; hoe zorg je voor crowd-control door het dorp en de omgeving? Met zo min mogelijk overlast of gevaarlijke situaties voor inwoners en bezoekers? Hoe handhaaf je de openbare orde? Welke maatregelen neem je vooraf zodat alle feestende bezoekers een fijne en veilige tijd hebben? Al deze vraagstukken zijn tijdens deze opdracht voorbij gekomen en beantwoord! Via old school drukwerk maar vooral ook digitale communicatie. Met nieuwsbrieven, een speciale Q&A site F1vraag.nl en de gemeentelijke socials en websites werden alle externe stakeholders, waaronder de eigen inwoners, bedrijven en (maatschappelijke) organisaties, geïnformeerd, geholpen of verwezen naar de juiste instantie. Zandvoort kijkt terug op een fantastisch lang weekend zonder noemenswaardige incidenten.

Branding Spoorzone Arnhem-Oost

Bureau Buhrs gaat aan de slag met het ontwikkelen van de gebiedsbrand voor de grootschalige gebiedsontwikkeling Spoorzone Arnhem-Oost. Met deze gebiedsontwikkeling start gemeente Arnhem haar verstedelijkingsstrategie, waarbinnen 16.000 woningen gebouwd moeten worden binnen de bestaande stad. Spoorzone Arnhem-Oost heeft de ruimte om een groot deel van deze woningen te realiseren. Maar het gaat in Spoorzone Arnhem-Oost om meer! De gebiedsontwikkeling zal bijdragen aan meer sociale verbinding en trots, aanpak van maatschappelijke opgaven, aansluitende werkgelegenheid, aanleg van grootschalig groen, duurzame mobiliteit en een betere samenhang tussen de verschillende deelgebieden binnen de Spoorzone. Aan ons om – samen met de stakeholders in de deelgebieden – te bepalen wat dit betekent voor de branding van het gebied. Zowel in woord – het verhaal van de  Spoorzone – als in beeld met een bijpassende huisstijl.

Een pakkend verhaal voor een nieuw stukje Ede

Hoe zorg je dat een wijk, waar pas over 5 jaar gebouwd wordt, nu al gaat leven? Bureau Buhrs is gevraagd het gebiedsconcept voor Ede Kernhem Noord te ontwikkelen; een allesomvattend verhaal in woord en beeld voor een nieuw stukje Ede. Dit verhaal moet bestaande en nieuwe doelgroepen aantrekken én wordt de drager voor het integrale ontwikkelingsplan en de verdere gebiedsontwikkeling. Dat doen we interactief met verschillende belanghebbenden, en in samenwerking met de gemeente Ede en landschaps- en stedenbouwkundig bureau Delva. De gemeente Ede werkt in Kernhem Noord aan een mooi nieuw stukje Ede. Heel belangrijk voor de gemeente want er is nu en in de komende jaren een grote behoefte aan nieuwe, vooral betaalbare woningen. Het gebied Kernhem Noord aan de landelijke noordkant van de gemeente moet ruimte bieden aan 2500-2700 woningen voor een gevarieerde groep woningzoekenden uit Ede en omgeving. Zij wonen straks plezierig samen in een groene, gezonde en toekomstbestendige wijk waarvan de bijzondere landschapselementen behouden zijn.

Even voorstellen: Marijn Strikwerda

Marijn Strikwerda is begonnen als junior adviseur bij Bureau Buhrs. Na het afronden van de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen in Groningen is zij naar Amsterdam vertrokken voor de master Persuasive Communication aan de Universiteit van Amsterdam. Ze krijgt energie van zowel het brainstormen over een communicatieplan als de daadwerkelijke uitvoering ervan en wordt extra enthousiast als ze hiermee positieve maatschappelijke impact kan maken.

Marijn kijkt er naar uit om bij Bureau Buhrs haar handen uit de mouwen te steken en haar kennis in praktijk te brengen. Naast haar werk bij Bureau Buhrs houdt ze van hardlopen, borrelen met vriendinnen en lezen.